Tjenester

Alle våre fysioterapeuter har norsk autorisasjon i Helsepersonellregisteret. Fysioterapeutene har bred erfaring, variert videreutdannelse og en rekke kursing.
I møte med Hjemmefysioterapeuten kan du forvente et høyt faglig kompetansenivå.

Våre tjenester

Vi har lang erfaring og et bredt tilbud av fysioterapi tjenester i flere kommuner.

Fysioterapeut hjem

Hjemmefysioterapeuten har spesialisert seg på fysioterapi hjem til privatperson og bedrift. Fysioterapeuten kommer hjem til deg, din arbeidsplass eller annen ønsket lokasjon.
=

Personlig Trener

Oppnå dine treningsmål med en personlig trener! Våre flinke og erfarne personlige trenere vil få deg i raskt god form. PTen kommer hjem til deg og har med alt nødvendig utstyr for en fullverdig treningsøkt i din egen bolig.
=

Oppnå dine treningsmål

Hva kan du forvente av din personlige trener?

En personlig trener (PT) veileder deg med din trening og tilrettelegger og hjelper deg for at du skal oppnå dine mål. PTen gir tett og individuell oppfølging med trening i tillegg til rådføring om blant annet kosthold og ernæring.

Din personlige trener vil motivere og inspirere deg til å oppnå dine mål for fysisk aktivitet og god helse. PTen vil kartlegge dine behov og basert på kunnskap og erfaring tilpasse et individuelt program som passer dine behov. Eksempler på dette kan være økt fysisk aktivitet, komme i bedre form eller for å oppnå dine prestasjons rettede mål i en aktivitet eller idrett.

Slik fungerer det

phone
Bestill time

Det er enkelt, raskt og trygt å få Hjemmefysioterapeuten på besøk.

phone
Vi garanterer time innen kort tid

Få time når du trenger det. Fysioterapeuten kommer hjem til deg. Du trenger ikke foreta deg noe.

phone
Fysioterapeuten kommer hjem til deg

Du kan lese mer om og bestille ønsket fysioterapeut hjem til deg

Hjemmefysioterapeuten legger til rette for dette der du selv ønsker.

3 gode grunner til å velge hjemmebasert fysioterapi!

1. Kontinuitet

Ved å ta i bruk fasilitetene der du vanligvis er, kan vi sørge for riktig gjennomføring av øvelser. Vi kan også ta i bruk et dedikert område i boligen og på den måten skape gode forutsetninger for å opprettholde rutiner, selve nøkkelen til kontinuitet. Fysioterapeuten har alltid med behandlings-benk og annet nødvendig utstyr.

2. Kvalitet

Det kan være utfordrende å oppsøke en fysioterapeut i klinikk hvis du har  smerter eller redusert fysisk kapasitet. Da kan det lønne seg å bruke krefter på kvalitetssikker trening med en fysioterapeut hjemme i stedet. Dette kan gi en mer effektiv trening, som igjen sørger for raskere progresjon.

3. Smittevern

Når fysioterapeuten kommer hjem til deg, kan du spare deg selv for unødvendig smitteeksponering, for eksempel i et venterom eller på kollektivtransport. Vi har svært høye krav til hygiene og strenge smittevernrutiner. Alle våre fysioterapeuter er fullvaksinerte.

Fysioterapeut hjem til deg, når du vil

Vår ekspertise

Tren deg i bedre form med en PT

 • Økt styrke og kondisjon
 • Forebygging av plager
 • Veiledning og treningsprogram
 • Erfarne og kompetente personlige trenere

PT-time i egen bolig

 • Slipp transport og reisevei

 • Trygge omgivelser 

 • Inne- og utetrening

Personlig trener til bedrift

 • Forebyggende trening

 • Gruppetrening 

 • Inne- og utetrening 

 • Bedriftsrabatt

Les mer om vårt bedriftstilbud her

testimonials

Har slitt med ryggen etter å ha stått på jobb i 4 år, og fikk Hjemmefysioterapeuten hjem til leiligheten for behandlinger. Endelig løste problemene mine seg – utrolig fornøyd!

— Nicoline Morck