Fysioterapi

Hjemmefysioterapeuten har spesialisert seg på fysioterapi i ditt eget hjem til privatpersoner og bedrifter. Fysioterapeuten kommer hjem til deg, din arbeidsplass eller annen ønsket lokasjon.

Våre fysioterapitjenester

Vi har lang erfaring og et bredt tilbud av fysioterapitjenester i flere kommuner.

Trening og rehabilitering

Fysisk aktivitet er en viktig faktor for å oppnå gode resultater med din fysioterapi. Fysioterapeuten kommer hjem til deg og lærer deg effektive øvelser for å forbedre din funksjon og bli kvitt dine plager.

=

Behandling

Behandling av muskel, skjelett og nervesystem er for mange et viktig supplement til trening og øvelser for å bli kvitt plager. En fysioterapeut er spesialist på dette og vil kunne hjelpe deg på en effektiv, trygg og skånsom måte.

=

Blogg – Fysioterapi

Vi leverer våre fysioterapitjenester på institusjoner, helsehus og sykehus, og følger opp opptrening etter privat og kommunal rehabilitering.

=

Vi hjelper deg med alle type plager i muskel, skjelett og nervesystem

Trykk på ikonet for mer informasjon

Ankel- og fotsmerter

Ankel- og fotsmerter

Smerter i ankel og fot er utbredt og skyldes ofte overtråkk, anatomiske variasjoner, overbelastning, betennelser, skade på leddbånd og muskler, brudd, og såre muskler. Smertene kan også komme fra en strukturlenger opp, som for eksempel i hofte eller kne.

Knesmerter

Knesmerter

Smerter i knær kommer som regel fra slitasje eller andre degenerative forandringer i brusk eller menisk, skade på menisk, leddbånd eller korsbånd, betente muskelsener eller slimposer og brudd i lårben, leggben eller kneskål.

Hofte- og bekkensmerter

Hofte- og bekkensmerter

Smerter i hofte og bekken kommer ofte fra slitasje i brusk, betennelser i muskelsener og slimposer, bekkenleddproblematikk i og utenfor svangerskap og irriterte muskler og nerver.
Plager i hofte og bekken kan også komme fra strukturer ryggen.

Ryggsmerter

Ryggsmerter

Smerter i ryggen kan føre til store begrensninger. Plager kan komme fra såre muskler, slitasje og degenerative forandringer i og rundt ledd, referert smerte fra hofte, brudd og nerver som provoseres.

Håndsmerter

Håndsmerter

Smerter i hånd kommer kommer ofte grunnet betennelse i sener, slitasje i brusk, reumatisme, brudd eller provokasjon av nerver på grunn av stramme leddbånd. Plager i hånd kan også skyldes nerveproblematikk fra nakken.

Albuesmerter

Albuesmerter

Smerter i albue og underarm er utbredt og kan forekomme av ensformig belastning som for eksempel skriving på tastatur, for en kontorarbeider eller hyppig bruk av verktøy, for en håndverker. Dette fører ofte til betente muskelsener. Brudd i underarm og betennelse i slimpose er også en hyppig årsak til smerter rundt albue.

Smerte i skulder

Smerte i skulder

Smerte i skulder er utbredt og kommer ofte på bakgrunn av betente muskelsener og slimposer, skade i muskulatur, kalkdannelse og slitasje i brusk og sener. Skulderen er komplisert og sammensatt av flere ledd og mange strukturer. Nerver og arterier kan bli provosert og skape plager.

Nakkesmerter

Nakkesmerter

Smerter i nakken kommer ofte fra muskler, ledd og nerver. Vanlige årsaker er inaktivitet og passive arbeidsforhold på kontor, slitasje og andre degenerative forandringer og nerver som provoseres.

Et bredt og aktivt fysioterapi-tilbud
av høy kvalitet

Bred ekspertise

Alle våre fysioterapeuter har norsk autorisasjon i Helsepersonellregisteret. Fysioterapeutene har minst 5 års erfaring, variert videreutdannelse og en rekke kursing.

Trygge omgivelser

Vi setter kunden i fokus og ønsker å bidra til god fysisk helse og mestring i hverdagen. 

Spar tid

Hjemmefysioterapeuten har utviklet en fysioterapi-tjeneste der fysioterapeuten kommer til deg, der du er.

Fysioterapeut hjem til deg, når du vil

Hjemmefysioterapeuten legger til rette for dette der du selv ønsker.

3 gode grunner til å velge hjemmebasert fysioterapi:

1. Kontinuitet

Ved å ta i bruk fasilitetene der du vanligvis er, kan vi sørge for riktig gjennomføring av øvelser. Vi kan også ta i bruk et dedikert område i boligen og på den måten skape gode forutsetninger for å opprettholde rutiner. Rutiner er nøkkelen til å oppnå kontinuitet. Fysioterapeuten har alltid med behandlingsbenk og annet nødvendig utstyr.

2. Kvalitet

Det kan være utfordrende å komme seg til en klinikk hvis du har  smerter eller redusert fysisk kapasitet. Da kan det lønne seg å bruke krefter på effektive øvelser med en fysioterapeut hjemme i stedet. Dette kan gi en mer effektiv trening, som igjen gir raskere progresjon.

3. Smittevern

Når fysioterapeuten kommer hjem til deg, trenger du ikke å sitte i venterom eller ta kollektiv transport hvor du kan bli eksponert for smitte. Vi har svært høye krav til hygiene og strenge smittevernrutiner. Alle våre fysioterapeuter er fullvaksinerte.

Slik fungerer det

phone
Bestill time

Det er enkelt, raskt og trygt å få Hjemmefysioterapeuten på besøk.

phone
Vi garanterer time innen kort tid

Få time når du trenger det. Fysioterapeuten kommer hjem til deg. Du trenger ikke foreta deg noe.

phone
Fysioterapeuten kommer hjem til deg

Du kan lese mer om og bestille ønsket fysioterapeut hjem til deg