Fysioterapeut til bedrift sørger for friske ansatte

Hvordan redusere plager og belastninger relatert til kontoret, og samtidig redusere sykemeldinger i din bedrift? Vi gir deg svaret!

Invester i dine kollegaer med fysioterapeut til din bedrift! Alle ønsker fornøyde, effektive og produktive medarbeidere, men kommer det av seg selv?  

Hjemmefysioterapeuten har en egen bedriftshelsetjeneste som kan hjelpe deg og dine kollegaer med å holde seg friske ved å få en fysioterapeut til arbeidsplassen. Dette vi potensielt føre til færre sykemeldinger og ressursbruk på vikarer og opplæring.

Så hvordan redusere plager, forebygge overbelastning og betennelser som kan relateres til kontorarbeid? – Hjemmefysioterapeuten Bedrift gir deg svaret!

Fysioterapeut bedrift
Få friske ansatte med fysioterapeut til din bedrift

Ta vare på dine kollegaer med fysioterapeut til bedrift

Fysisk friske og fornøyde medarbeidere skaper gode forutsetninger for et godt arbeidsmiljø. Jobber du på et kontor, er du kanskje vant med tidsfrister, lange, stillesittende perioder foran datamaskinen og få pauser i løpet av arbeidsdagen.

Stillesittende arbeidsforhold på et kontor og repetitiv- og ensformig belastning over tid, fører ofte til overbelastning på muskler i nakke, rygg og senebetennelser. Det kan være både vondt og skadelig – og i tillegg svekke den fysiske og mentale kapasiteten til den ansatte. En slik ansatt vil fort bli både ineffektiv og lite produktiv.

Les mer om hvordan du kan forebygge stress her.

Ikke la en liten plage bli et stort problem

Fysisk aktivitet hjelper mot såre og stive muskler. Du har kanskje selv merket at det hjelper litt å bevege på ryggen når den har stivnet til, mens du sitter foran datamaskinen. Men blir du sittende, tar det heller ikke lang tid før muskulaturen trekker seg sammen igjen, og du blir sittende med en irriterende, verkende følelse som kan hemme deg i å gjøre dine arbeidsoppgaver.

En fysioterapeut til din bedrift vil forebygge dette og du kan fokusere på dine arbeidsoppgaver uten avbrekk.

Bedriftsmassasje
Massasje forebygger såre og vonde muskler etter mye stillesitting.

Rask fysioterapihjelp øker produktiviteten hos den ansatte

Som fysioterapeut ser vi ofte en korrelasjon med muskelrelaterte plager og arbeidsforholdene på jobb. Vi ser også at smertefrie ansatte, fører til økt effektivitet på jobb og bedre livskvalitet.

Tidlig tiltak og rask behandling vil føre til et kortere behandlingsforløp.

Tilbakemeldinger vi får fra våre bedriftskunder, er at mindre plager fører til effektivitet og glede på kontoret, som igjen gir mer tid til familie og fritid på ettermiddagen. Ved å få en fysioterapeut til din bedrift unngår du også store avbrekk for å reise til en klinikk.

Alle kunder av Hjemmefysioterapeuten Bedrift vil få umiddelbar oppfølging av fysioterapeut på kontoret eller hjemmekontoret ved behov.

Fysioterapeut til bedrift forebygger “vondter” og skader

Forebyggende gruppetrening med en fysioterapeut til bedriften vil styrke og forberede muskulatur, sener og ledd på belastningen relatert til din arbeidssituasjon, slik at kroppen tåler arbeidsforholdene på en bedre måte, med betydelig mindre risiko for plager, overbelastninger og potensielle skader.

Fysioterapeuten tilpasser gruppetrening for din bedrift ut ifra hva som potensielt kan oppstå av overbelastning og skader relatert til arbeidsforholdene i bedriften. På den måten får din bedrift spesialisert og effektiv trening som forbereder deg og dine kollegaer på hva som møter de i arbeidshverdagen!

Bedriftsfysioterapi
Fysioterapeuten har god erfaring med kontor relaterte plager og hjelper med å holde deg skadefri.

Styrking av muskler og teambuilding på én gang

Trening i gruppe vil også øke nivåene av endorfiner, tømme hjernen for avfallstoffer og generelt gi et økt velbehag i kropp og sjel. Vi får også gode tilbakemeldinger fra våre bedriftskunder at gruppetrening med en fysioterapeut til bedriften styrker teambuildingen og en fin måte å bli bedre kjent.

Sparer ressurser og reduserer sykemeldinger

Hvorfor få Hjemmefysioterapeuten til min arbeidsplass?

Bedriften sparer ressurser – og ved å få en fysioterapeut til din bedrift sparer den ansatte dyrebar arbeidstid, ved ikke å måtte reise til en klinikk i kontortiden eller på fritiden.

Ved å få en fysioterapeut til din bedrift, kan du øke effektiviteten hos de ansatte på jobb og ikke minst redusere korttids- og langtidssykemeldinger. Invester litt tid i trening nå, så unngår du å investere mye tid og resurser senere. 

Hva kan Hjemmefysioterapeuten Bedrift tilby av tjenester?

  • tilpasset gruppetrening
  • bedriftsmassasje
  • individuell konsultasjon
  • ergonomisk tilpasning
  • akutt fysioterapihjelp

Ønsker du å lære mer om Hjemmefysioterapeutens tjenester eller høre mer om mulighetene for få en fysioterapeut til din bedrift? Ring oss på tlf. 40095847 eller les mer om oss på vår nettside her.

Bli en aktør som prioriterer medarbeidernes helse

Hjemmefysioterapeuten ønsker å hjelpe din bedrift med å skape gode forutsetninger for at de ansatte kan yte optimalt på jobb, men også utenfor kontoret.

Vi leverer våre fysioterapi-tjenester til alle typer bedrifter, små som store. Hjemmefysioterapeuten kommer på kontor, hjemmekontor eller annen ønsket lokasjon. Vi har alltid med behandlingsbenk og nødvendig utstyr!

Våre fysioterapeuter og personlige trenere er fleksible og er tilgjengelige dag, kveld og helg.

Fysioterapeut bedrift
Hjemmefysioterapeutens fysioterapeuter kommer til ditt kontor og hjemmekontor.

Hvordan få en fysioterapeut til min bedrift?

Ring oss på tlf. 40095847 eller bestill time her.

Vår kundesupport holder åpent mellom 07-23 hver dag og er alltid bemannet av en fysioterapeut.

https://www.linkedin.com/company/79969693/admin/feed/posts/