3 gode grunner til å velge hjemmebasert fysioterapi!

Det er særlig to faktorer som er avgjørende for å oppnå gode resultater med trening og behandling med en fysioterapeut: Kontinuitet og kvalitet. Hjemmefysioterapeuten legger til rette for dette der du selv ønsker.

1. Kontinuitet

Ved å ta i bruk fasilitetene der du vanligvis er, kan vi sørge for riktig gjennomføring av øvelser. Vi kan også ta i bruk et dedikert område i boligen og på den måten skape gode forutsetninger for å opprettholde rutiner, selve nøkkelen til kontinuitet. Fysioterapeuten har alltid med behandlings-benk og annet nødvendig utstyr.

2. Kvalitet

Det kan være utfordrende å oppsøke en fysioterapeut i klinikk hvis du har

smerter eller redusert fysisk kapasitet. Da kan det lønne seg å bruke krefter på kvalitetssikker trening med en fysioterapeut hjemme i stedet. Dette kan gi en mer effektiv trening, som igjen sørger for raskere progresjon.

3. Smittevern

Når fysioterapeuten kommer hjem til deg, kan du spare deg selv for unødvendig smitteeksponering, for eksempel i et venterom eller på kollektivtransport. Vi har svært høye krav til hygiene og strenge smittevernrutiner. Alle våre fysioterapeuter er fullvaksinerte.

Slik fungerer det

phone
Bestill time

Du bestiller online, ringer eller skriver til oss. Det er enkelt, raskt og trygt å få Hjemmefysioterapeuten på besøk.

calendar
Vi garanterer time innen kort tid

Få fysioterapeuten hjem til deg når du trenger det. Fysioterapeuten kommer hjem til deg. Du trenger ikke foreta deg noe.

house
Fysioterapeuten kommer hjem til deg

Du kan alltid få din favorittfysioterapeut igjen neste gang. Du kan lese mer om, og bestille ønsket fysioterapeut hjem til deg