Derfor kan det være lønnsomt å få besøk av en fysioterapeut på jobb

Statisk og stillesittende arbeidsforhold vil ofte føre til ensformig belastning av muskler og ledd. Som fysioterapeut ser vi ofte en korrelasjon med plager i muskler og ledd og arbeidsforholdene på jobb. Vi ser også at mindre plager hos den enkelte fører til økt effektivitet på jobb og bedre livskvalitet.
Fysioterapeut til bedrift

Timene foran skjermen flyr av gårde. Kroppen skriker etter bevegelse, men du skal bare …

Kjenner du deg igjen?

Da jobber du kanskje på et kontor.

Stillesittende arbeidsforhold fører ofte til vonde og såre muskler

Ifølge NAVs oversikt over legemeldt sykefravær, er muskel- og skjelettlidelser den vanligste årsaken til sykefravær. Hele 38 prosent av mennene og 28,5 prosent av kvinnene som var sykemeldt i 2020, var borte fra jobb på grunn av nettopp plager i muskler og skjelett. Muskel- og skjelettlidelser er derfor årsaken til flest tapte dagsverk, med en økning på 5,8 prosent i 2. kvartal 2021.

Hjemmefysioterapeuten ønsker å hjelpe bedrifter med å skape gode forutsetninger for at de ansatte kan yte optimalt på jobb, men også utenfor kontoret.

Vi leverer våre fysioterapi-tjenester til alle typer bedrifter, små som store, og kommer på kontor, hjemmekontor eller annen ønsket lokasjon.

Våre fysioterapeuter og personlige trenere er fleksible og kan være tilgjengelige dag, kveld og helg.

Med veiledning fra våre fysioterapeuter og personlige trenere, kan du blant annet forebygge plager, senebetennelser, overbelastning og slitasje. I tillegg til forebyggende trening kan fysioterapeuten behandle og instruere med øvelser når en plage eller skade har oppstått. Fysioterapeuten hjelper også med ergonomisk tilpasning på kontor og hjemmekontor, i tillegg til individuell fysioterapi og trening i gruppe enten med fysio eller PT.

Massasje vil redusere smerter og øke sirkulasjonen i vonde og såre muskler

Vi skreddersyr gjerne et tilbud for dere som kan innebære: – individuell undersøkelse og ergonomisk tilpasning av kontor/hjemmekontor – faste tider fysioterapeuten kommer til massasje

– enkelthenvendelser for undersøkelse og behandling

– gruppetimer i både små og store grupper.

Som bedriftskunde hos oss vil dere bli prioritert og få akutt hjelp ved behov.

Bedriften sparer ressurser, og hver enkelt ansatt dyrebar arbeidstid, ved ikke å måtte reise til en klinikk i kontortiden eller på fritiden.

Ved å bruke Hjemmefysioterapeuten i din bedrift, kan du øke effektiviteten hos de ansatte på jobb og ikke minst redusere korttids- og langtidssykemeldinger. Invester litt tid i trening nå, så unngår du å investere mye tid og resurser senere. Enkle tilpasninger og små grep kan gjøre store underverker!

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat hvis dette kan være noe for deg og din bedrift.

Kilde: NAV sykefravær

Slik fungerer det

phone
Bestill time

Du bestiller online, ringer eller skriver til oss. Det er enkelt, raskt og trygt å få Hjemmefysioterapeuten på besøk.

calendar
Vi garanterer time innen kort tid

Få fysioterapeuten hjem til deg når du trenger det. Fysioterapeuten kommer hjem til deg. Du trenger ikke foreta deg noe.

house
Fysioterapeuten kommer hjem til deg

Du kan alltid få din favorittfysioterapeut igjen neste gang. Du kan lese mer om, og bestille ønsket fysioterapeut hjem til deg