Fysioterapeut Oslo

Fysioterapeut i Oslo, der du er.
Fysioterapeut i Oslo, der du er.

Hjemmefysioterapi kan være løsningen for deg som har vanskeligheter med å komme deg til et klinikkmiljø, for eksempel på grunn av funksjonsnedsettelse eller alder. Hjemmefysioterapeuten har lang erfaring med å behandle en rekke forskjellige typer skade, inkludert muskel- og skjelettlidelser, nevrologiske og kroniske lidelser.

Våre fysioterapeuter

Vi tilbyr en rekke forskjellige behandlinger, inkludert manuellterapi, trening og rehabilitering. Manuellterapi kan hjelpe for å lindre smerter og øke bevegeligheten i leddene. Trening og rehabilitering kan hjelpe deg med å styrke musklene og forbedre din generelle helse og velvære. Hjemmefysioterapeuten tilpasser behandlingen til dine individuelle behov og mål.

Vi har kompetanse på en rekke forskjellige områder:

  • Ryggsmerter
  • Nakkesmerter
  • Skulderproblemer
  • Hofte- og kneplager
  • Ankel- og fotproblemer
  • Nervelidelser
  • Kroniske lidelser

Hjemmefysioterapeuten kan også hjelpe deg med å forstå og håndtere smerter og andre symptomer, samt å lære deg øvelser og teknikker du kan bruke for å forebygge skader og forbedre din generelle helse.

Les mer: Våre tjenester

Flere fordeler med fysioterapeut hjemme

En av fordelene ved å velge Hjemmefysioterapeuten i Oslo er at du vil få en mer personlig og tilpasset behandling. Når fysioterapeuten kommer hjem til deg, har de muligheten til å se ditt hjem og levemiljø, noe som kan være nyttig når det gjelder å forstå og behandle dine plager. Dette kan også være nyttig når det gjelder å lære deg øvelser og teknikker du kan bruke for å forebygge skader og forbedre din generelle helse.

Ønsker du besøk av oss? Kontakt Hjemmefysioterapeuten i dag.
Sliter du med vond rygg? Kontakt oss i dag, så kommer vi hjem til deg.

Profesjonell behandling i din egen stue

Hjemmefysioterapeuten i Oslo er en profesjonell tjeneste som gir deg mulighet for å få behandling i ditt eget hjem. Dette kan være en god løsning for personer som har vanskeligheter med å komme seg til et klinikkmiljø, for eksempel på grunn av funksjonsnedsettelse eller alder. Hjemmefysioterapeuten har lang erfaring med å behandle en rekke forskjellige tilstander med et stort utvalg tjenester.

Om oss

Våre terapeuter tilbyr et bredt og aktivt fysioterapitilbud av høy kvalitet. Hjemmefysioterapeuten har utviklet en tjeneste der fysioterapeuten kommer til deg, der du er. Du sparer tid og transport, og slipper store avbrekk i hverdagen for å gå til en fysioterapeut. Vi kommer hjem til deg, din arbeidsplass eller en annen ønsket lokasjon. Dag, kveld og helg, med kort ventetid.

Vi setter kunden i fokus og ønsker å bidra til god fysisk helse sammen med mestring i hverdagen.

Prøv også våre personlige trenere

Oppnå dine treningsmål med en personlig trener! Våre flinke og erfarne personlige trenere vil få deg raskt i god form. PT-en kommer hjem til deg og har med alt nødvendig utstyr for en fullverdig treningsøkt i din egen bolig.

Vi hjelper deg også med treningsprogram, veiledning og massasje av muskulatur for optimal restitusjon og gode resultater.

Ta kontakt med fysioterapeut – Oslo

Er du ute etter fysioterapeut – Oslo, kan du navigere deg rundt på nettsiden vår for mer informasjon om tjenestene vi tilbyr, våre kompetanseområder og bestille time.