Fysioterapeut Bergen

Vi behandler deg og dine plager hjemme eller på kontoret i Bergen.
Vi behandler deg og dine plager hjemme eller på kontoret ditt i Bergen.

Hjemmefysioterapeuten kommer hjem til deg for behandling og rehabilitering, slik at du slipper å dra noe sted. Kontakt oss for fysioterapeut i Bergen i dag.

Velkommen til Hjemmefysioterapeuten. Vi leverer førsteklasses fysioterapitjenester i ditt eget hjem både dag, kveld og helg. Vi vet at reiser til og fra et behandlingssted ofte tar lenger tid enn ønsket. Derfor finner våre fysioterapeuter veien hjem til deg, og behandler deg der. 

Vårt team med kvalifiserte og erfarne fysioterapeuter forstår også viktigheten av å gi personlig omsorg til hver pasient, og vi tror at hjemmebesøk er den beste måten å gjøre det på.

3 fordeler med fysioterapi hjemme i Bergen

Å få fysioterapibehandling hjemme har flere fordeler.

1. Spar tid i en hektisk hverdag

Hverdagskabalen kan være vanskelig nok å få til å gå opp fra før, om man ikke også må ta høyde for transport til og fra en fysioterapitime. Du trenger ikke å bekymre deg for å pendle til en fysioterapiklinikk eller finne parkering. Vi kommer til hjem til deg og sparer deg for tid og krefter. Ved å motta behandling hjemme kan du også slappe av og føle deg mer komfortabel.

2. Personlig omsorg

Vi forstår at hver pasient har unike behov og krav, og vi gir personlig behandling for å sikre at du får den behandlingen du trenger. Ved å gi behandling hjemme får vi en bedre forståelse av din livsstil og ditt miljø, som gjør at vi kan lage en behandlingsplan som fungerer best for deg, og det er sannsynlig at du holder i.

3. Bedre resultater av behandling

Forskning har vist at pasienter som får behandling hjemme har bedre resultater sammenlignet med de som får behandling i en klinisk setting. Dette er fordi hjemmebasert terapi gir mulighet for en mer omfattende tilnærming til behandling, som inkluderer adressering av miljø- og livsstilsfaktorer som kan bidra til pasientens tilstand.

Hjemmefysioterapeuten kommer hjem til deg i Bergen.
Vi kommer hjem til deg!

Våre tjenester

Hos Hjemmefysioterapeuten tilbyr vi en rekke fysioterapitjenester for å hjelpe deg å komme deg etter skader og forbedre din generelle fysiske funksjon. Våre tjenester inkluderer:

Ortopedisk rehabilitering

Vi er spesialister på ortopedisk rehabilitering, som innebærer behandling av muskel- og skjelettskader, inkludert brudd, forstuinger og strekk. Vi bruker en kombinasjon av manuell terapi, trening og modaliteter som ultralyd og elektrisk stimulering for å hjelpe deg å restituere og gjenvinne din styrke og bevegelighet.

Nevrologisk rehabilitering

Vi tilbyr også nevrologisk rehabilitering, som er behandling av tilstander som påvirker nervesystemet, inkludert hjerneslag, Parkinsons sykdom og multippel sklerose. Vårt team av fysioterapeuter er opplært i de nyeste teknikkene for å hjelpe deg med å forbedre balansen, koordinasjonen og mobiliteten.

Sportsrehabilitering

Vi forstår betydningen av idrett i våre pasienters liv. Derfor tilbyr vi rehabilitering etter idrettsskader. Enten du utøver sporten din på fritideneller er profesjonell idrettsutøver, kan vi hjelpe deg å komme deg etter sportsrelaterte skader og returnere til favorittaktivitetene dine.

Geriatrisk rehabilitering

Når vi blir eldre, gjennomgår kroppen endringer som ofte påvirker våre fysiske funksjoner. Vi tilbyr geriatriske rehabiliteringstjenester for å hjelpe eldre voksne med å opprettholde sin selvstendighet og livskvalitet.

Våre fysioterapeuter har masse erfaring og moderne utstyr og teknikker.
Våre fysioterapeuter har masse erfaring og moderne utstyr og teknikker.

Les mer om våre tjenester

Erfarne fysioterapeuter

Alle våre fysioterapeuter har norsk autorisasjon i Helsepersonellregisteret. Fysioterapeutene har lang og god erfaring, variert videreutdannelse og en rekke kursing. I møte med Hjemmefysioterapeuten kan du forvente et høyt faglig kompetansenivå.

Les også: Fysioterapeut Trondheim

Kontakt oss eller bestill time

Hvis du ønsker å lære mer om Hjemmefysioterapeuten i Bergen, kan du lese mer om tjenestene vi tilbyr, våre kompetanseområder og bestille time her på vår nettside.